Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul hámoztad az ananászt!

Ananász hámozása

Ez a fickó új szintre emeli a déligyümölcs pucolását.

Ha eddig te is utáltad az ananász pucolását, az órákig tartó vacakolást, azt, hogy levágsz egy darabot a héjából, de lejön a fél gyümölcs is vele, akkor most figyelj. Ez a piaci árus mindenféle előkészületek nélkül, boszorkányos ügyességgel, egy perc alatt varázsol a nagy gyümölcsből fogyasztható, csinos kis darabokat. Őt nézve tulajdonképpen nem is értjük, hogy mi miért szerencsétlenkedünk.

Ananász hámozása Rich

Ezek után gyerekjáték minden koktél szélére ananászt tűzni, vagy nekikezdeni a temérdek ananászos sütemény- és salátareceptnek, amelyektől eddig a déligyümölcs megkopasztásától való rettegésünk tartott vissza, nem igaz?

Úgy tűnik, a művelethez „csak” egy nagyon éles kés, és valami elképesztő ügyesség szükséges. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy otthon csak kellő gyakorlással, megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett próbáld ki ezt a fajta hámozási és szeletelési módot.

Vélemény, hozzászólás?