Senki nem fogja tudni, hogy fél óra alatt készültél fel a farsangra.

Van az úgy, hogy az embernek semmi ideje nem jut a farsangi készülődésre, vagy éppen semmi ötlete nincs a gyereknek, hogy mi szeretne lenni. Ilyenkor aztán az utolsó percben hasít belénk a felismerés: te jó ég, holnap farsang, és még nincs jelmezünk! Rendelni vagy venni már késő, de pánikolni felesleges, mert mutatunk 5 ötletet, amit villámgyorsan elkészíthetsz vészhelyzetben.

1.   Virág

Fotó: ERICKA MCCONNELL/HALLOWEEN CELEBRATIONS

Ehhez a jelmezhez elég körbenézni a házban, vagy leugrani a kreatívboltba. A fejdíszhez bármilyen színes maradék anyagot felhasználhatunk, a szoknyácska sem igényel túl sok zöld filcanyagot.

2.   Bajnok

Fotó: ERICKA MCCONNELL/HALLOWEEN CELEBRATIONS

Használt, régi ruhákat szedjünk össze, megteszi a kinyúlt tornapóló, tornacipő is. Az egész öltözéket fújjuk le arany textil spray-vel, és egy egyszerű gumilabdát is borítsunk aranyba.

3.   Unikornis

Fotó: ERICKA MCCONNELL/HALLOWEEN CELEBRATIONS

Az unikornisok mostanában úgyis divatba jöttek, így biztosan sikere lesz a jelmeznek. Egy fehér pulóver-harisnya összeállításhoz illesszünk pofonegyszerű szarvat, sörényt és farkat.

4.   Sellő

Fotó: ERICKA MCCONNELL/HALLOWEEN CELEBRATIONS

Egészen profinak tűnik, pedig csak egy kis türelem kell hozzá: tortapapírokat ragaszgassunk egy nagy kék szemeteszsákra, és fújhatjuk-díszíthetjük kedvünkre. Ne hagyjuk le a tortapapír-koronát sem!

5.   Búvár

Fotó: OH HAPPY DAY

Manapság szinte mindenkinek van búvármaszkja – ha nem is komoly, de legalább a játékboltból, sőt a békatalp is valószínűleg lapul otthon valahol.  A speciális búvárruha helyett tökéletes lesz a fekete harisnya-pulóver kombináció, aki nagyon profi akar lenni, egy fémkulacsot is bevethet oxigénpalack gyanánt.

Forrás: www.womansday.com