Na tessék, már a jeges desszertünket is a horoszkópunk jelöli ki.

Nyár? Fagyi! Neked mi a kedvenced? Befalsz mindent, ami az utadba esik, vagy ragaszkodsz a klasszikusokhoz? Állítólag a horoszkópunk határozza meg a személyiségünket, a személyiségünk pedig kihat arra, hogy melyik fagyi illik hozzánk.

Lássuk!

Rák

rak

A Rákról azt tartják, hogy kívül kemény, de akiknek megnyílik, azok megtapasztalhatják az érzelmes belsőt. Ezért egy csokiba mártott csavaros fagyi a tökéletes választás, A kemény héj mögött ott a puha, édes belső. Igen, ez illik a gondoskodó, otthonteremtő Rák jelleméhez!

Oroszlán

oroszlan

Az Oroszlán szereti jól érezni magát, és szereti, ha ezt mindenki tudja. Úgy véli, hogy az, hogy élünk már önmagban ok az ünneplésre, ezért egy hatalmas banános fagyikehely (banana split) neki bármikor jöhet! Miközben két kanállal falja ezt az óriási adagot, a többiek a kis tölcséreikkel biztosan irigykedve néznek majd rá, hát igen, ő aztán tudja élvezni az életet.

Szűz

szuz

A Szűz szeret magára vigyázni, odafigyel arra, hogy mit eszik. Elvárja a legjobb minőségű, tiszta alapanyagokat. Neki azok a hideg édességek tökéletesek, amelyek kizárólag a legszuperebb összetevőkből készülnek, minimális zsírt és kalóriát tartalmaznak, és tele vannak gyümölccsel. Mondjuk egy joghurt alapú gyümölcsös nyalánkság.

Mérleg

merleg

A Mérlegnek fontosak a kapcsolatok és a harmónia, az egyensúly. Ezért a csokis keksz a legjobb választás, ahol az apró kekszdarabok tökéletesen kiegészítik a vaníliás-csokis alapfagyit.

Skorpió

skorpio

A rejtélyes jegy, amiről annyi rosszat mondanak. Nehéz emberek, és mások bizony sokszor nem tudják kezelni őket. Mi más lenne hozzá való, mint a sötét, keserű csoki, amit imádni fog?

Nyilas

nyilas

Imád utazni és mindig a kalandokat keresi. A krémes kávé a legjobb választás, hiszen éberen tartja a kihívások során, és bárhova megy, ismerős íz fogadja. A kávé az kávé mindenhol.

Bak

bak

A Bak meglehetősen szereti a hagyományokat. Szeret előre haladni az eltervezett úton, így a trendek és múló lángolások hidegen hagyják. Egy hagyományos vanília csavaros fagyi, cukorkaszórással maga az egyformaság, a világ összes fagyizójában. Pont neki való!

Vízöntő

vizonto

A Vízöntő rajong az újdonságokért, szereti a már meglévő dolgokat egy-egy meglepő, újszerű elemmel gazdagítani. Éppen ezért neki bátran javasolhatóak a megszokottól eltérő ízek, mondjuk egy kókuszos, levendulás vagy avokádós fagyi.

Halak

halak

Kreatív, művészi hajlamú ember, akihez szintén közel állnak az újítások, új perspektívák. A több ízű, lenyűgöző fagyikehely lesz az övé, akár a szivárvány színeiben.

Kos

Kos fagyi

Kezdeményező és vezető személyiség, aki nem riad vissza az újdonságok kipróbálásától sem. Nagy örömmel ad esélyt az új ízeknek, például a zöldtea fagyinak!

Bika

bika

A Bika kifinomult ízlésével szereti a luxusdolgokat. Fontos számára a szépség is, így biztosan odáig lesz egy fagyikehelyért, forró csokiöntettel, egy szem cseresznyével koronázva. Ráadásul így túl torkosnak sem tűnik, mert azt semmiképpen se szeretné.

Ikrek

ikrek

Az Ikrek imádja a változatosságot, és nehezen köteleződik el egyetlen dolog mellett. Legyen csokis is, különleges is, úgyhogy minimum egy csokoládé-mogyoróvaj összeállítás jár neki!