A karácsonyfa-szemöldök megszületett és világ körüli hódítóútra indult

Bevállalod? Igen vagy nem?

A csillogásból sosem elég – gondolta egy Instagram felhasználó, és miután nem talált más feldíszítetlen területet, a szemöldökét vette kezelésbe.

„Ne csak az öltözékeddel fejezd ki a karácsony iránti rajongásodat – legyen az arcodra írva!” – taytay_xx (akiről csak annyit tudunk, hogy a Taylor névre hallgat) ezzel a szöveggel és a #ChristmasTreeEyebrows hashtaggal tette fel a művét az internetre.

Christmas Tree Eyebrows ? Yes or No? ? #christmastreeeyebrows

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on

Alig néhány óra múlva már jöttek is a követők és a rajongói fotók: sorra kezdték utánozni a karácsonyi hangulatú szemöldök-művet. A trendi szemöldök elkészítéséhez felragasztható kis kövecskékre, strasszokra, csillagocskákra, csillámos szemhéjfestékre van szükség. Az eredeti posztoló szemöldökviaszt használt, hogy a szétfésült szálakat formában tartsa.

inspired by @taytay_xx ? #ChristmasTreeEyebrows it would mean the world to me if she would see my post? i watched her videos since 4 years when she started doing kawaii hairstyles?? TAG HEER!! (edit : she liked omg omg omg)

A post shared by ♥♡♥(ꈍᴗꈍ)ε`*)♥♡♥ (@666ba.be) on

Jelenleg úgy tűnik, hogy világméretű mozgalom van kibontakozóban. A követőek már újításokat is bevetnek, gyakorlatilag bármit felhasználnak, amire ráakadnak a sminkcuccok között. Elképzelhető, hogy a csúnya karácsonyi pulcsik hamarosan leszorulnak az ünnepi őrültségek dobogójának legfelső fokáról.

Forrás: www.countryliving.com