Nem semmi, ahogy a tündéri jószág felveszi a kutyák összes jó és kevésbé jó tulajdonságát. Muszáj megnézni!

Az Bahamákon élő Laura L. Young-nak három kutyája van: két royal bahamai potcake és egy… mosómedve. A helyzet pont olyan különleges, mint ahogyan hangzik!

https://www.instagram.com/p/BIH9lkcAcYK/?taken-by=pumpkintheraccoon

Mióta Pumpkin, a mosómedve pár hetes korában leesett egy fáról, a kutyusokkal együtt nevelkedik. Egyenesen Youngék kertjébe pottyant, akik törött lábbal találtak rá. Mivel anyja nem jött érte, magukhoz vették, majd értesítették a Bahamas Humane Society-t, akik azonban nem tudták befogadni az állatot, így azóta Pumpkin a Young család teljes értékű tagja.

https://www.instagram.com/p/BH6tPzjgTZl/?taken-by=pumpkintheraccoon

Pumpkin és két barátja minden idejüket együtt töltik, játszanak egymással, összebújva alszanak, a mostanra az egyéves mosómedve szüleiként tekint a két kutyára.

https://www.instagram.com/p/BFBmptNgzbF/

https://www.instagram.com/p/BCFywy6gzYc/

Aki az imádnivaló fotók alapján hasonló kedvencre vágyna, azt sajnos el kell szomorítsuk: a mosómedve nem háziállat, alapvetően vadállatnak minősül, legális otthoni tartása a világ legtöbb pontján nem lehetséges. Szerencsére azért nem kell teljesen lemondanunk az élményről, Pumpkin hétköznapjait naplószerűen követhetjük az Instagramon, közel 900 ezer másik rajongójával együtt. Ne legyenek illúzióink, garantáltan mi is azzá válunk!