A szivárványszínű, unikornis rózsák megérkeztek!

A sárgától a liláig, egyetlen szálban.

Az unikornis, azaz egyszarvú láz meghódította a világot: a karperecek és pólók mellett létezik már unikornis kávé, sőt kávézó is. A mágikus, misztikus, vibráló színek most a rózsaszirmokon is megjelentek, megérkezett ugyanis az unikornis rózsa.

Fotó: Getty

A szivárvány minden színében egyszerre pompázó rózsák, amiket korábban „kaleidoszkóp rózsának” vagy „itt az ideje ünnepelni” rózsának is neveztek, most egy ügyes marketing-fogással unikornis rózsaként keltek új életre.

You deserve a little magic in your life ?

A post shared by FTD Flowers (@ftdflowers) on

Talán nem meglepő, hogy a virágrajongókat megosztotta a különös szépségű szirmok látványa. A legtöbben úgy vélik, hogy a rózsa a maga természetes szépségében és színeiben a legelbűvölőbb, és az ilyen mesterséges virág minden, csak nem gyönyörű. Mások viszont máris rajonganak a különös színorgiáért, és nem tudnak vele betelni.

Soo pretty! #NoFilter #ImThatDorkInWegmans #UnicornRoses

A post shared by KDubb22 (@kmw2283) on

Akár tetszik, akár nem, az biztos, hogy mindenki tudni szeretné, miként is „készülnek” ezek a rózsák. Nos, egy meglehetősen hosszú folyamat eredményeként (ami akár 8 órát is igénybe vehet) lesznek ilyenek a szirmok. Ezeket a rózsákat ugyanis egy különös, titkos folyadékba helyezik, ami vízből és számos festékből áll össze. A virágok azután lassan felszívják ezt a festéket, mintha csak a vizet szívnák fel. A kertészek pedig hajszálpontosan meg tudják határozni, hogy melyik szirom melyik színt veszi fel. A színkavalkád akár 60 szirmon is osztozkodhat.

The best way to cheer you up ??? #theroyalroses #rainbow #rainbowroses #perfectgift #luxurious #luxurylife #miamilife

A post shared by The Royal Roses (@theroyalroses) on

Forrás: CountryLiving