Az egyedülálló apa lélegzetelállító hajkölteményeket varázsol kislányának

Sőt, már oktat is!

Greg Wickherst nem mindennapi egyedülálló apa, még arra is képes volt, hogy a frizurakészítést kitanulja kislánya kedvéért. Először el sem tudta képzelni, hogy egy sima copfnál többet is készíthet a 6 éves Izzy hajából, de elszántságának meglett a gyümölcse.

Gerg ugyanis úgy gondolta, hogy a világ legjobb apukájának a lányok hajához is értenie kell. Ezért nem volt rest, beiratkozott egy szépségiskolába, ahol szakemberek segítségével tanulta meg a fonást, a kontykészítést, és egyéb trükköket.

They had Doughnuts With Dads today at Izzy's school. Her and her sister Jolene both wanted to do Straw Curls today, as…

Közzétette: The Hair Dad – 2018. február 2.

Most már valóban úgy bánik Izzy hajával, mint egy profi. Sőt, nem állt itt meg, bátran kísérletezik, önálló, bonyolult műveket alkot, és oktatóvideókat is töltött már fel a facebook-ra és a youtube-ra. Ezekben nemes egyszerűséggel „Haj Apuka”-nak hívja magát.

Wickherst legnépszerűbb videója azt mutatja be, hogy miként varázsolhatunk a kislányoknak egyszerűen, forró sütögetés nélkül tündéri, csavart fürtöket. Ehhez műanyag szívószál darabkák köré kell sűrűn feltekergetni a hajat, majd egész éjjel így hagyni, egy sapka alatt. Amikor reggel felkel a kishölgy, csak egyszerűen szedjük ki a hajából a szívószálakat, és az ujjunkkal igazítsuk el a tincseket. A haj úgy fest majd, mint egy festményen!

Straw Curls- Dads Guide to Surviving Hair

Here is a video I made to show how to do Straw Curls. The straws were a buck and the elastics were too. She didn't complain at all about sleeping with them, so they didn't hurt either. I love the final look!!!Edit: I've had a couple people say their daughters hairstyle was ruined when they brushed the hair out. Don't use a brush! Just use your fingers to pull apart the stands, and barely do that! I just used a water spray bottle to mist the hair and dampen it before we curled it. When completed I used a bit of hair spray to hold it. No other products were used.

Közzétette: The Hair Dad – 2017. február 13.

Wickherst eredeti szándéka az volt, hogy a kislányával való szoros kapcsolata tovább erősödjön. Szinte mindent együtt csinálnak, és ebből most már a fodrászkodás sem maradhat ki.

Forrás: www.countryliving.com