Sokan esküsznek rá, hogy a magyar dinnye a legfinomabb.

Nyár, dinnye, szeletem: ez annak a kampánynak a neve, amelyet Az Agrármarketing Centrum és Nemzeti Agrárgazdasági Kamara indított, hat kereskedelmi áruházlánc részvételével. A közös projekt célja, hogy a felhívja a fogyasztók figyelmét a magyar dinnyefajták előnyeire, melyek nem csak ízletesek, hanem élettani hatásaik is kiválóak.

A promóció során az üzletek kóstolóval várják a vásárlókat promóciós pultjainknál, ahol az ízelítőn kívül információkat kaphatnak a dinnye eredetéről, és már érdekességeket is hallhatnak. Fontos, hogy a magyar fogyasztók megismerjék a dinnye-fajtákat, hiszen a klasszikus görög- és sárgadinnyén kívül a termelők különleges fajtákkal is készülnek a szezonra. Ha még nem kóstoltuk a sárga belű görögdinnyét, idén ne hagyjuk ki!

Nyár, dinnye, szeletemFotó: http://agrarmarketing.itthon.hu/

Az öt nagy magyarországi dinnyetermesztő körzet (Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Baranya, Jászság-Heves) termelői szerint idén kiváló dinnyetermésre számíthatunk. Mi fogyasztók pedig tudatos vásárlásunkkal nem csak a magyar termelőket támogatjuk, hanem biztosak lehetünk abban, hogy egészséges, tápanyag dús és nem utolsó sorban finom dinnyét kínálhatunk családunknak, barátainknak.

Nyár, dinnye, szeletem

További információk: http://agrarmarketing.itthon.hu/