Bámulatos: ez a lakókocsi pillanatok alatt háromszorosára képes nőni

A kempingezők álma hamarosan kapható!

Nyaralásra indulva gyakran úgy érezzük, hogy jó lenne az egész házat magunkkal vinni. A lakókocsival közlekedőknek a mobilitás mellett fontos szempont az is, hogy a sajátban aludhatnak, étkezhetnek, és nem kell minden nap újabb és újabb idegen szállásokkal barátkozniuk. A kényelem ugyanakkor nekik is lényeges, ezért nem szívesen mondanak le a térről, az elegendő helységről.

Most minden együtt lesz, amiről csak álmodhat egy kempingező: az új francia lakóegység, a Beauer 3X egyszerre lesz elég nagy és elég kicsi. Hogy mindezt hogyan éri el? Utazás közben összecsukató, szállásként viszont kinyitható. Amikor letáboroznánk, mindössze 20 mp alatt háromszorosra növelhetjük a kicsi kocsi nagyságát, egyetlen gomb segítségével.

A lakóegységben egy hálószoba, egy konyha, egy nappali, egy étkező és egy apró fürdő is elfér. Elegendő hely van egy franciaágy számára, befér az étkezőasztal, a konyhában pedig jut hely a kétállású tűzhelynek, a hűtőnek és a mosogatónak is. A nappaliban található kanapé is kinyitható a gyerekek, vagy a barátok számára.

Közzétette: BeauEr – 2014. március 2.

Hogy mi az újdonság titka? A teleszkópos dizájn. A két oldalsó rész egy központi egységből nyílik ki. Összehajtogatott állapotban a bútorok mind egymásba illenek, hogy minél kisebb helyet foglaljanak el.

Közzétette: BeauEr – 2014. március 2.

A Beauer 3X névre hallgató lakókocsi ára kb. 9 millió Ft-nál kezdődik majd. Az értékesítés a tervek szerint 2018 nyarán indul Franciaországban.

Forrás: CountryLiving