Elképesztő: ezekben a vágott rózsákban 3 évig gyönyörködhetünk

Az ámulatba esés garantált.

Fantasztikus lenne, ha a szerelmedtől kapott rózsacsokor még hetek múlva is ugyanúgy pompázna, mint átadáskor, igaz? Nos, köszönhetően az Örök Rózsa (Forever Rose) cégnek, ez mostantól már nem csak álom. A luxus virágokat forgalmazó cég ugyanis a legmerészebb álmokat is valóra váltja.

It's all about that Color❤️ Happy Holidays?

A post shared by World's Longest Lasting Roses (@foreverroselondon) on

Az angol vállalkozás nem éppen a garázsban kezdte: azzal indított, hogy a királyi családnak készített exkluzív virágtálakat, kompozíciókat. Mostanra már a Közel-Keleten is népszerűvé váltak, elsősorban a világ leghosszabban tartó rózsáinak köszönhetően.

#BellaMini is back in Stock get it before Valentine's Day we will sell out ❤️

A post shared by World's Longest Lasting Roses (@foreverroselondon) on

Ezek a virágos szépségek 3 évig (!) tündökölnek, víz és napfény nélkül. Sőt, állítólag ha a mágikus búrát rajta hagyod, akár örökké is élhet a virágod.

30 különböző színből választhat az, aki rászánja a nem csekély összeget a rózsakompozícióra. A gyönyörűséges virágok egy kristálytiszta üvegburában érkeznek. Egyetlen szál rózsa kb. 60 000 Ft-nyi összegbe kerül, egy komolyabb elrendezésért pedig nem ritkán több, mint 1 millió Ft-ot kérnek.

Valószínűleg mostanra már Te is úgy érzed, hogy nem tudsz tovább élni egy ilyen rózsa nélkül! És akkor még nem is mondtuk, hogy mostantól már a kínálat részét képezi Bella rózsája is (amit a Szépség és Szörnyeteg hősnője inspirált). Kezdhetünk gyűjteni pár szál rózsára, úgy érzem!

#TheEnchantedGarden in Shades of Orange

A post shared by World's Longest Lasting Roses (@foreverroselondon) on

Forrás: HouseBeautiful