Ebben a svájci hotelben szó szerint a szabad ég alatt hajthatod álomra a fejed.

A lenyűgöző graubündeni hegyek között található hotelben komolyan vették a minimalizmust: nincsenek falak, se tető, és wc-ig is több, mint 10 percet kell gyalogolni. A Null Stern Hotel mégis rendelkezik valami egyedülállóval: páratlan, lenyűgöző helyen található, közel 1700 méteres tengerszint feletti magasságon.

Null Stern hotelFotó: http://www.refinery29.com/

A franciaágyas búvóhely árát biztosan nem az átlag magyar pénztárcához szabták: 250 frankba (kb. 72 ezer Ft) kerül egy éjszaka a meseszép vidéken. Noha cseppet sem mondható szokásos hotelnek, és a felszereltsége is enyhén szólva hiányos, azért az árba belefér egy üdvözlő ital, egy reggeli kosárka és egy személyes komornyik is, aki üdvözli és felkíséri a vendéget.

Null Stern HotelFotó: http://www.travelandleisure.com/

És hogy mi történik, ha éjszaka nem kívánt látogatóink akadnak valamilyen vadállat személyében, esetleg hatalmas vihar csap le ránk? Nos, akkor még több kalandban lesz részünk. (Vész esetére azért van egy istálló néhány méterre, ahova behúzódhatunk.) A hotel ugyanis nem titkoltan valami olyasmi élményt szeretne adni, ami megfizethetetlen és ritkán átélhető. Abban biztosak vagyunk, hogy unatkozni nem fog, aki úgy dönt, hogy ezen a helyen kapcsolódik ki a rohanós hétköznapokból!