Ez a medve bement egy házba és kifosztotta a hűtőt

Kedvence a csirkecomb volt.

Úgy látszik, már nem csak Erdélyből érkeznek hírek garázdálkodó mackókról. Nem szívesen lennénk most annak a kolorádói férfinak a helyében, aki július 4-én egy rettenetesen rendetlen konyha látványára ébredt. Nem volt felkészülve arra, hogy minden szanaszét lesz dobálva, ételek a földön, különös nyomok a hűtőn.

A második infarktusát akkor kapta, amikor visszanézte a kamerafelvételeket, és rájött, hogy egy medve keringett a házában 5 órán keresztül, amíg ő békésen aludt.

A felvételen látható, hogy a mackó kinyitotta a hűtőt, akárcsak egy ember, aki szeretné megtudni, hogy mit ehet vacsorára, és bekukkantott a konyhaszekrényekbe is. Ezután más szobákba is benézett, mázli, hogy éppen abba nem, amiben emberünk szundikált.

Bear raids homeowner's fridge

BEAR RAIDS FRIDGE: A homeowner got quite a shock when he woke from a deep sleep to find a mess in his home. He checked his surveillance camera and learned a bear had been wandering for five hours as he slept. MORE: http://bit.ly/2tVCBr0

Közzétette: FOX 5 Atlanta – 2017. július 6.

A medve egyébként egy zárt ablakon keresztül jutott be a házba, és távozott, mielőtt a ház tulajdonosa, Chris O’Dubrhraic felébredt volna. Chris meglehetősen nyugtalanítónak nevezte az esetet.

Miután rájött, hogy mi történt pontosan, a férfi a rendőröket hívta, és a vadvédelmi hatóságokat, hogy bejelentse a látogatást. Sajnos, nem lett a történetnek boldog a vége, a macit ugyanis le kellett lőni – mivel a szakemberek szerint túlságosan sokat sajátított el a helytelen viselkedésből.

Forrás: www.countryliving.com