Mámorító mártózás.

Arról már hallottunk, hogy valaki tejben fürdik, elég csak Kleopátrára gondolnunk, de hogy borban pancsoljunk? Nos, most már erre is van lehetőségünk, amennyiben ellátogatunk Japánba. A Hakone közelében található Yunesson Spa Resort igen vonzó ajánlattal várja vendégeit: egy hatalmas, merlot-val töltött szabadtéri medencében, vagy egy másik, kávéval teli medencében áztathatjuk magunkat.

Miután felocsúdtunk az első döbbenetünkből, hogy ilyen van, eszünkbe juthat a kérdés: miért? Miért jó az, ha nyakig vörösborban lubickolunk? Állítólag a szőlőből készült alkoholos italnak jótékony hatása van a bőr öregedésével szemben, meghosszabbítja a sejtek életét, antioxidánst tartalmaz, ráadásul meg is fiatalít (és persze az is jó, hogy kortyolhatunk közben belőle…).

Ez még nem minden, a másik attrakció ugyanis a kávéval töltött medence, egy fürdőzés ebben állítólag relaxáló, feltöltő, bőrszépítő hatással bír. Ha még lehet fokozni az élvezeteket, akkor eláruljuk: teával töltött medencéjük is van! Ugye, hogy ez maga a Kánaán?

Forrás: www.housebeautiful.com