Így készíts hatalmas, vaskos, meleg sálat alig egy óra alatt!

Idén a nagy szemű nyakbavalók tarolnak.

Ha megérkeznek a csípős reggelek, borongós nappalok és hideg esték, hirtelen mindent magunkra aggatnánk, amit csak találunk a ruhásszekrényben. Ilyenkor jól jön egy meleg sál, igaz? Főleg, ha ilyen mutatós, nagy szemű, és ráadásul a saját kezeiddel kötötted! A hatalmas szemű kötés egy ideje már szedi áldozatait, láttunk már pulcsit és takarót is ezzel a technikával készítve. Idén pedig egyértelműen a sálak viszik majd a prímet!

A chunky pink scarf can make the drab days of winter feel like spring ☀️ Coat by @julia_pomoshko

A post shared by Anna Mo. Chunky Knits (@ohhio) on

Nem csak a gyakorlott kötögetők, de még a kezdők is elkészíthetik ezt a sálat egy óra alatt, vagy akár még gyorsabban. Ha belevágnál, akkor nagyjából fél kg vastag merinói gyapjúfonalra lesz szükséged.  A kötőtűt elfelejtheted, ugyanis ennél a technikánál a kezeidet kell majd használnod a szemek kialakításához.

Wrap up warm tonight lovelies! Hope you have a VERY HAPPY NEW YEAR! ???

A post shared by Lauren Aston Designs (@laurenastondesigns) on

A nagy, túlméretezett, sűrű, finom anyagú nyakbavaló ideális lesz a hideg őszben és télben. A nagy öltések igen mutatósak, az emberek rögtön odakapják a szemüket, divatossá teszik a megjelenésünket.

It's cold outside, so don't forget to wear your scarf! Better make it super chunky too. Photo by @millatawast

A post shared by Anna Mo. Chunky Knits (@ohhio) on

Noha a gyapjúfonal nem olcsó, az egyedi sál biztosan kedvenc darabunk lesz a szezonban. A kellemesen puha anyag vastag és meleg, ellenálló marad, nem veszíti el a formáját, de jól alakítható.

Ideje beszerezni néhány finom, színes fonalat, és lecsípni egy órácskát a hatalmas sál elkészítéséhez. Az alábbi alig 4 perces videón minden apróságot elleshetünk a sál készítéséről, így pillanatok alatt mi is elsajátítjuk a technikát.

Forrás: www.housebeautiful.com