Borítsunk virágba mindent.

Virágot adni telitalálat, a virágnak mindig, mindenki örül. Ennek az apró virágcsokornak is lelkes fogadtatása lesz, akár tovább adod, akár megtartod magadnak. Felvidítják a napot, gyönyörködtetik a szemet, és jókedvet varázsolnak a lakásba, irodába!

Fotó: Pazzo

Így láss neki az parányi, virágos meglepetésnek:

1. Gyűjtsünk apró virágokat és leveleket (a kertek, árokpartok nemsokára tele lesznek ibolyával). Színes, vidám kis virágokat válasszunk!

2. Vágjuk le egyenletesen a virágok és levelek szárát, és egy kis gumival, szalaggal kössük meg alul őket, hogy ne csússzanak majd szét.

3. Válasszunk színes (vagy akár mintás) papírt, olyat, amely színben illik a virágokhoz. A vintage hatáshoz akár régi újságpapírt is használhatunk. A papírból vágjunk ki egy kb. 8-10 cm-es négyzet alakot, amibe a virágokat átlósan helyezzük el.

Fotó: HomeyOhMy

4. A négyzet egyik csücskét hajtsuk a csokorra, és óvatosan rögzítsük cellux-szal. Hajtsuk be a szemben lévő sarkot és azt is rögzítsük.

Fotó: HomeyOhMy

5. Alakítsuk a papírt a kívánt, ízléses formára, és kössük át egy szalaggal, madzaggal (az alakításhoz további papírt is használhatunk, hogy jobban tartson a forma).

Fotó: HomeyOhMy

Forrás: shareably.net