Imádnivaló: a 104 éves hölgy elárulja, hogy mi a hosszú élet titka

Hihetetlen ez a nő!

Ez az, amire sosem gondoltunk volna: a diétás kóla. A bűbájos és hihetetlen energikus 104 éves Theresa Rowley szerint ez a hosszú élet titka, nem más!

A nő (képtelenek vagyunk leírni Theresával kapcsolatban a néni szót) saját lábán, egy guruló kapaszkodó segítségével ékezett az ünneplésre. 20, de lehet, hogy 30 évet is simán letagadhatna a 104-dik szülinapját 2018. január 1-én ünneplő vidám hölgy. A Michiganben élő Theresa megdöbbentő módon diétás kólával tartja magát ilyen fitten.

Theresa egy idősotthon lakója. Társai és ápolói tortával köszöntötték a nem mindennapi lakót. Saját bevallása szerint minimum napi egy doboz diétás kólát megiszik, úgy tűnik, egyáltalán nem kíván lassítani a tempón.

„Azért iszom, mert szeretem” – mondta nemes egyszerűséggel az őt faggató riportereknek. „Szerdánként megyek vásárolni, és van egy egész szatyrom teli üres dobozokkal, amiket vissza kell vinnem, hogy még több diétás kólát vehessek.”

A matuzsálemi kort megélő hölgy 1914-ben Illinois államban látta meg a napvilágot, és Észak-Dakotában élt, mielőtt Michigan-be költözött. Immáron 15 éve ugyanannak az otthonnak a lakója.

„Amikor 100 voltam, el sem tudtam képzelni, hogy leszek még 104 is. … aztán betöltöttem a 101-et és nem történt semmi… most itt vagyok 104 évesen, és még mindig nem történt semmi.”

Pedig a diétás kóla köztudottan nem a világ legegészségesebb itala. A szakértők szerint a diétás kólában is mértéket kell tartani – de ugyan ki tudja megmondani, hogy mi a mérték 104 évesen? Akárhogy is, boldog szülinapot és még több ezer doboz diétás kólát kívánunk a tüneményes hölgynek!

Forrás: www.countryliving.com