Hogy hogyan tehetjük még szebbé otthonunkat, környezetünket? Következzen 10 szuper kültéri növénydekoráció, amely még a legkisebb erkélyen is elfér!

A kis alapterületű külső teret könnyen átalakíthatjuk kellemes, barátságos kuckóvá, és ehhez még extra költségekbe sem kell vernünk magunkat. A természetes, élő dekorációk – a különböző fűszernövények, dísznövények, egynyári virágok – a tökéletes kellékek ehhez. Ideálisak arra, hogy a szűkös élettérből egy színes, nyugalmat árasztó pihenőhelyet hozzunk létre. Használjuk ki a jó időt: növényeink mellé helyezzünk ki összecsukható kültéri bútorokat, alakítsunk ki hívogató ülősarkot és élvezzük ki a nyár minden szabad percét!

Az alábbi, inspirációt adó képek segítségével ki-ki megtervezheti a számára ideális kis búvóhelyet!

   Növénydekoráció kis erkélyre apartmenttherapy.com

Készítsünk a szebbnél szebb növényekből a magánszféránkat védő, függőleges válaszfalat! Praktikus, dekoratív, helytakarékos – kell ennél több?

Növénydekoráció kis erkélyreminhacasa.uol.com.br

Növénydekoráció kis erkélyrewww.bhg.com

Számtalan gyönyörű és minimális gondozást igénylő növény kapható, amely balkonládában, függő virágkosárban is jól érzi magát. A választás rajtunk áll, a választék szinte végtelen.

Növénydekoráció kis erkélyrerevistacasaejardim.globo.com

Növénydekoráció kis erkélyrelushome.com

Növénydekoráció kis erkélyredropdeadgorgeousdaily.com

A fából készült dekorációs elemek egészen különleges hatást keltenek. A falra szerelt lamellás keretek, raklapok nagyszerű hátteret alkotnak, amellett, hogy virágtartóként is funkcionálnak.

Növénydekoráció kis erkélyrerevistacasaejardim.globo.com

Növénydekoráció kis erkélyrehasagadoapartamento.com

Lebegőpolcokkal a legunalmasabb falat is feldobhatjuk. Vidám, üde színű kaspókkal telerakva nemcsak szépek, de hasznosak is!

Növénydekoráció kis erkélyresimplesdecoracao.com.br

Növénydekoráció kis erkélyrecasa.abril.com.br