Szuper lazuló hely lesz a kamaszoknak.

Amikor a gyerekek kicsik, minden kertbe kerül hintaállvány, ami hosszú évekre örömöt nyújt a gyerekeknek. Amikor viszont kamaszodni kezdenek, hirtelen úgy érezhetjük, hogy a nem kis költséggel felállított kerti mókától meg kell szabadulnunk, mert csak kerülgetjük, útban van.

Kidobás helyett egyszerűen alakítsuk át a kerti hintaállványt! Például úgy, ahogy egy DIY blogger anya tette – imádjuk az ötletét!

Brittany Bailey (a Pretty Handy Girl blog írója) igazán meghitt kis sarkot varázsolt a kertbe. Az egykori hinta helyén immár a kamaszok és a szülők is remekül érezhetik magukat.

Fotó: BRITTANY BAILEY/PRETTYHANDYGIRL.COM

Miután eltüntetett minden kisgyereknek való dolgot, néhány kényelmes függőágyat akasztott fel a hinták helyére, és meghitt hangulatot varázsoló kellékekkel rakta őket körbe. Kerültek dizájnos, mintás párnák a függőágyakba, picike asztalka, mécsestartó, lámpácska az állvány köré. Kitűnő hely lett olvasgatáshoz, pihenéshez, relaxáláshoz. A szülők pedig egy üveg borral akár beszélgetni is kivonulhatnak ide nyári estéken! Most már csak arra kell figyelni, hogy nehogy összekapjanak azon, hogy ki tölti a napot a pihenőhelyen.

Fotó: BRITTANY BAILEY/PRETTYHANDYGIRL.COM

Forrás: www.countryliving.com