Különleges szálloda nyílt Nyíregyházán – állatok szomszédságában pihenhetünk

Földtörténeti utazásra hív a Pangea.

Amennyiben szeretnénk állatok között ébredni, most már megtehetjük, hiszen augusztus 6-án megnyílt a nyíregyházi Pangea Ökocentrum és Szálloda. A különleges, háromszintes, 38 szobás hotel minden szobáját más-más állatról nevezték el, és a névhez alkalmazkodik a helyiség berendezése is. A  szálló az állatkert 35 hektáros területén található, így a vendégek egyedi környezetben, zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 500 faj szomszédságában pihenhetnek.

Közzétette: Pangea Hotel – 2018. augusztus 3., péntek

A Nyíregyházi Állatparkot érintő nagyszabású beruházás teljes egészében 2020-ra készül el. Előkészítés alatt van egy csaknem 4 milliárd forint értékű, a jégkorszak világát bemutató interaktív látványosság. Az Európában egyedülálló állatparki bemutató húszezer évet visszapörgetve mutatja majd be a mamutot, a kardfogú tigrist vagy a gyapjas orrszarvút. A figurákat úgynevezett animatronic technológiával elevenítenék meg a látogatók előtt, akik a mai sarkvidékek élővilágával is megismerkedhetnek.

Közzétette: Pangea Hotel – 2018. augusztus 3., péntek

A különleges jegesmedve-bemutató mellett meg lehet majd nézni a rénszarvasokat és a pingvineket, megépül a hideg tengerek élővilágát bemutató akvárium és egy különleges látogatói vízi út, amelyen a vízen is körbejárható lesz az épület.

Közzétette: Pangea Hotel – 2018. augusztus 3., péntek

Forrás: