Még nem találtad meg a megfelelő virágdíszeket az esküvődre? Ezek az idei év friss trendjei!

Erős színek, élő falak.

Az idei év néhány meglepetést is hozott a növényi dekorációk, virágok tekintetében, de van egy régi kedvenc is, ami most a legmenőbbként hódít. Érdemes szemezgetni a trendekből, hiszen az esküvői dekorációk is hozzátesznek a nagy naphoz!

Nagyon lila

Idén egy élénk szín, az ulraviola a divat. Ez a harsány, ragyogó szín megadja az alaphangot, biztosan nem lesz unalmas a dekoráció. Rózsa, hortenzia, orchidea is kerülhet a csokorba, asztalokra, korlátokra.

Réz

Már nem az arany, hanem a réz dominál, a vékony huzalok a menyasszonyi csokrokban is jól mutatnak, eleganciát és luxust csempészve a virágok közé.  Jól illik hozzá a fehér szín, mint kiegészítő.

Élő falak

Az élő fal nem újdonság, de igazi elterjedése idén várható. A virágfejekből vagy teljes virágokból készített háttér előtt a fotósorozat is elkészíthető.

A menyasszony is viseli az esküvő virágát

Az arák eddig leginkább a hajukba tűztek virágot, most azonban már máshol is helyet kaphatnak az illatos szépségek, például karkötő, nyaklánc formájában. A növényi ékszerek gyönyörű kiegészítői lehetnek a nagy napnak.

Tarolnak a dáliák

Korábban a peóniák uralkodtak, most viszont itt a dáliák korszaka. Szépséges, látványos virágával és széles színválasztékával biztosan minden házasulandó szívét meghódítja.  Ráadásul májustól egészen novemberig tarthat a szezonja, így még az őszi esküvőkön sem kell nélkülöznünk.

Egyetlen színből

2018-ban az egyik legnagyobb sláger egyetlen színből (és annak árnyalataiból) készíteni a menyasszonyi csokrot, a dekoráció elrendezéseit.  Az egyszínű virágdíszek kihangsúlyozzák az egyes virágok szépségét, miközben intenzív hatást érnek el. Akár a tengerkék, akár a tiszta fehér, vagy az ártatlan rózsaszín jó választás lehet.

Szukkulensek

A szukkulensek, pozsgások, már az esküvőket is meghódították! Láthattuk már őket kültéren, beltéren és most ott vannak a szertartás és a lakodalom dekorációjában is. Akár magukban, akár csokorban jól mutatnak, tartósak – még köszönőajándékként is adhatjuk őket.

Forrás: www.interflora.co.uk