Különleges finomság?
Rengeteg vegetáriánus jár hozzájuk, ezért szerettek volna valami különlegességet készíteni nekik – a New York-i Duck’s Eatery úgy vélte, hogy a legjobb az lesz, ha füstölt hússá alakítják a görögdinnyét.
Mindent úgy csinálnak, mint a hússal: pácolják, sütik, fűszerezik, bevagdalják – csak éppen itt a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse kerül a sütőbe. A 4-6 nap alatt elkészült finomságot rozmaringgal, olívaolajjal, sóval ízesítik.
Another shot of our Smoked Watermelon! We process the melon similar to how we prepare our hams, but it is 100% melon (and vegetarian!). Available for preorder starting next week! 🍉🍉🍉
Közzétette: Ducks Eatery – 2018. július 27., péntek
Azok szerint, akik már megkóstolták, az étel különleges ízű és leginkább… semmire sem hasonlít.
Holy hot watermelon ham 🍉🍉
Közzétette: Ducks Eatery – 2018. július 25., szerda
Az viszont biztos, hogy a látvány egészen egyedi, és valóban úgy fest, mintha egy nagy darab sonka illatozna a tányéron. A kérdés, hogy vajon miért vonzaná a húskerülő vendéget egy húsra emlékeztető valami a vendéglőben…
Smoked Watermelon Looks Like Meat
This smoked watermelon looks like meat! 🍉
Közzétette: NEW YORK INSIDER – 2018. augusztus 6., hétfő