Az állatmenhelyen dolgozó fiatal nő mindig is úgy tervezte: ha egyszer kimondja az igent, szeretné, ha kedvenc lovai is ott lehetnének vele a nagy napon.

Hayley Fox egy ausztráliai lómenhely alkalmazottja. Munkája során a fiatal nő különösen megkedvelte a nehéz sorsú Keanut és Zeust – a két ló igencsak legyengült, súlyosan alultáplált állapotban érkezett a menhelyre. A szerető gondoskodás eredményeként az állatok mintegy egy év alatt szépen helyrejöttek, megerősödtek. Olyannyira, hogy újra lehetett rajtuk lovagolni.

Esküvője közeledtével Hayley elhatározta: Keanu és Zeus mindenképpen részesei kell, hogy legyenek az örömének. Így hát teljes menyasszonyi pompában, koszorúslányai kíséretében kivonult a menhelyre, hogy esküvői fotósorozatot készítsen szeretett lovai társaságában.

Mentett lovak az álomesküvőnMentett lovak az álomesküvőn Mentett lovak az álomesküvőnMentett lovak az álomesküvőn Mentett lovak az álomesküvőn Mentett lovak az álomesküvőn
Michelle Stephenson Photography

Hayley a menyasszonyi ruháját eleve úgy varratta meg, hogy gond nélkül tudjon benne lovagolni. Rettentően hálás a két pacinak, hiszen az ünnepség előtti lovaglás nagyban segített neki abban, hogy az esküvője előtti órákat, perceket idegeskedés nélkül, teljes belső nyugalomban, felszabadultan tudja eltölteni. A fotózás után párjával, Craiggel stílusosan egy hangulatos közeli istállóban mondták ki a boldogító igent.