Problémát okoz, hogyan férkőzz macskád kegyeibe, mivel járj a kedvébe? Nos, mostantól pillanatok alatt elnyerheted a bizalmát egy nagyszerű találmány segítségével.

Ez nem más, mint a szájba vehető macskasimogató-fésülő szőrkefe (amely nélkül természetesen többé nem élet az élet). A macska magától értetődően imádni fogja, ami nem csoda, hiszen a macskák alapvetően elég sok bizarr dolgot kedvelnek.

Hogy hogyan kell használni ezt a nélkülözhetetlen macskaajnározó eszközt? Nagyon egyszerűen: a kefe egyik vége egy hatalmas nyelvre hasonlít, amit kényelmesen a szánkba tudunk venni. Kapjuk ölbe a macskát, és – mintha mi magunk is kedvencünk egyik fajtársa lennénk – már kezdhetjük is a nyalás-falással egybekötött fésülését. Ez a világhódító útra még csak most induló termék tagadhatatlanul a vicc kategóriába tartozik, épp ezért szép jövőt jósolunk neki.

Mindig is szeretted volna macskád szőrét nyalogatni, de tartottál a szőrlabdáktól? Ezzel a forradalmian új macskabunda-ápoló eszközzel gond nélkül megteheted! 😛

Macskaszőr-nyalogató kefe