Nyerj páros belépőt a kaktuszkiállításra!

A belépőkkel pedig a meseszép kaktuszok mellett még a felújított Füvészkertet is megcsodálhatod.

Milyenek is valójában a sivatag virágzó kaktuszai és pozsgás növényei? Mindenki megtudja, aki ellátogat 2017. május 19. és 21. között az ELTE Füvészkertjébe, ahol a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete rendezi meg Tavaszi Országos Kaktuszkiállítását és -vásárát.

Számos más különlegesség mellett láthatók lesznek többek között mexikói kaktuszritkaságok, dél-amerikai gömb és oszlop kaktuszok piros, sárga és fehér virágaikkal, az afrikai földrészt pedig a tökfélékre emlékeztető szukkulensek, módosult tövises levelekkel rendelkező kutyatej félék, és a mindenki által ismert daráslevelek és kavicsnövények.

A rendezvényen növénykedvelők beszerezhetnek egy–egy rég vágyott ritkaságot, az érdeklődök választ kaphatnak szakmai kérdéseikre az egyesület tagjaitól, a gyermekeket pedig kézműves foglalkozás várja.

Az esemény május 19. és 21-e között kerül megrendezésre a Füvészkertben (cím: 1083 Budapest, Illés utca 25.). Az egyes napokon pedig 9 és 17 óra között várják az érdeklődő látogatókat.

Bővebb információ: www.kaktuszgyujtok.hu

A Tavaszi Országos kaktuszkiállítás és -vásárra akár belépőjegyeket is nyerhetsz egy egyszerű kérdés megválaszolásával. Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, kattints:

Kaktuszkedvelők figyelem! Nyereményjátékot indítottunk, melynek keretében 5 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a má…

Közzétette: Morzsafarm.hu – 2017. május 5.