Őrület: még Magyarországról is kapott meleg pulcsit a csupasz sztármadár!

Sokat tanulhatunk ettől a kis csőröstől.

Apró, csupasz és már szupersztár az Instagramon: Rhea a „csupasz” afrikai törpepapagáj, a papagájok csőr és tollbetegségében szenved. Ez a vírus tollvesztéssel, karom és csőr-rendellenességgel jár. Rhea-ra nézve viszont egyáltalán nem a betegség jut eszünkbe.

So far, two eggs and look at this #SexyBody ?? #RheasEggs

A post shared by Rhea The Naked Birdie (@rhea_thenakedbirdie) on

Jól nézek ki, mi?

? Modeling my new #ootd #fringe | thanks to Ashley, Java, Red, Zim & Farley for adding a new piece to #RheasSweaterCollection #cape

A post shared by Rhea The Naked Birdie (@rhea_thenakedbirdie) on

Az apró szárnyas akkor került reflektorfénybe, amikor Isabelle Eisenmann, egy 23 éves bostoni lány örökbe fogadta, miután a közösségi médiában egy posztban megpillantotta. Eisenmann létrehozott egy Instagram profilt a csupasz madárkának, a többi pedig már történelem. A csőrös több, mint 250 000 követővel rendelkezik.

Ezt a horgolt sátracskát például magyar rajongóktól kapta!

⛺️✨ check out my beautiful #crochet tent made by Edit and Vivien who sent it to me all the way #fromBudapest,Hungary! Thanks so much!

A post shared by Rhea The Naked Birdie (@rhea_thenakedbirdie) on

Noha vannak madarak, akik a fertőzés következtében a csőrüket és a karmaikat is elveszítik, Rhea szerencsésebb, mert csak egy enyhe változatban szenved, mindössze évenkénti vérvételre van szüksége. Még mindig nincsenek tollai, és ezért több réteg pokrócot, pulóvert igényel, hogy ne fázzon.

A színes kötött pulcsikból már egész gyűjteménye van a madárkának

Rhea története az egész világot megmozdította, a Föld különböző pontjairól küldenek neki apró, színes, tündéri kis pulóvereket, amiket saját kézzel kötnek a rajongók. Gazdija minden egyes darabban lefotózza, és nem felejti el megköszönni a kedves ajándékot.

Hát nem imádnivaló? Ez a gyöngyökkel díszített, királyi darab Törökországból érkezett

Feeling like a royal ? Thanks to Gamze Mercan for sending me this wonderful piece all the way #fromTurkey ? #RheasSweaterCollection

A post shared by Rhea The Naked Birdie (@rhea_thenakedbirdie) on

Kétségtelen, hogy Rhea jól érzi magát, boldog, annak ellenére, hogy nem úgy fest, mint a többi papagáj.  Ettől a kis önbizalomtól teli madárkától mi is sokat tanulhatunk.

Snow Queen ❄️ Thanks L. Roberts for my new piece #RheasSweaterCollection #Blizzard

A post shared by Rhea The Naked Birdie (@rhea_thenakedbirdie) on

„Az elfogadás a kulcs, nem számít, hogy külsőre miben különbözöl, gyönyörű vagy. Azt szeretném, ha az emberek ezt tanulnák meg a madár történetéből. Csak mosolyogj, légy boldog és állj pozitívan a dolgokhoz.”- mondta gondoskodó gazdija.

Forrás: CountryLiving