A régi, használhatatlanná vált gumiabroncs nem hulladék! Ha az eredeti rendeltetési céljára nem is, sok minden másra felhasználhatjuk.

Következzen néhány inspiráló ötlet, mit is kezdhetünk velük. Befesthetjük, hintát készíthetünk belőle a gyereknek, de átalakíthatjuk mutatós virágládává is, hogy csak párat említsünk a lehetséges variációk közül.

Ha esetleg nincs saját gumiabroncsunk, kérdezzünk bátran körbe a közvetlen környezetünkben. Biztosak lehetünk benne: sokan boldogan fogják nekünk ajándékozni az évekig a garázsban tologatott felesleges darabokat!

Virágtartó

Egy szépen elkészített virágtartó kertünk fő dísze lehet. Fessük be vidám színekkel, majd ültessük be a kedvenc növényeinkkel!

Újrahasznosított gumiabroncs Újrahasznosított gumiabroncs

Dohányzóasztal

Aki új és izgalmas bútordarabra vágyik, végre szabadon alkothat, teret adhat kreativitásának.

Újrahasznosított gumiabroncsdiyrecycled.com/materials/9-diy-reused-tire-projects

Fali polc

Igazán egyedülálló és kreatív felhasználási mód! Aki imádja az autókat, ennél tökéletesebb berendezési tárgyat keresve sem találhat magának.

Újrahasznosított gumiabroncs Újrahasznosított gumiabroncspinterest.com/pin/278871401900840168

Kényelmes ülőke

Csodás kerti pihenőhelyet alakíthatunk ki pár kellően átalakított gumiabroncsból.

Újrahasznosított gumiabroncssanatura.com/got2b-green

Újrahasznosított gumiabroncscleverbirdbanter.com/2013/07/06/visit-to-the-ecr-house-garden-show-durban

Kerti hinta

Mondhatni, a használt gumiabroncs generációkon átívelő, legklasszikusabb felhasználási módja a fára függeszthető kerékhinta. Percek alatt elkészül, és a család minden tagja örömét lelheti benne.

Újrahasznosított gumiabroncs

Kutyafekhely

Pompás ágyat készíthetünk gumiabroncsból a család kiskedvence számára, ahol kipihenheti a sok-sok törődés és babusgatás fáradalmait.

Újrahasznosított gumiabroncsfabartdiy.com/how-to-diy-comfy-pet-bed-with-tire

Mini kerti tó

Kerti tó gumiabroncsból? Igen, ez is lehetséges, bár az elkészítése jó pár lépésből álló folyamat. Ha azonban rászánjuk az időt, a végeredmény egy lélegzetelállítóan mesés kis kerti oázis lehet!

Újrahasznosított gumiabroncss-media-cache-ak0.pinimg.com