Rendeljünk tulipánt és mentsük meg a Balaton melletti tulipánfarmot

Idén online szüretelnek.

Sokan várják minden évben, hogy eljussanak a gyönyörű Kőröshegyi Levendulásba és egy egész napot eltöltsenek a meseszép virágok között. Évről évre egyre többen ismerik meg a Balaton mellett elhelyezkedő területet, ahol tavasszal tulipánokkal, nyáron levendulával szedhetjük tele a kosarunkat.

Sajnos az élet, és leginkább a COVID-19 járvány idén átírta a terveket. Hiába dolgoztak hónapokon keresztül rengetegen, hiába ültettek 176 ezer tulipánhagymát, hiába terveztek, ezen a tavaszon elmarad a piknikkel, vidámsággal teli szüret.

Ilyen is volt…és tavasszal ilyen is lesz ?? Tulipánszüret Kőröshegyen Hivatalos//Official event

Közzétette: Kőröshegyi Levendulás – 2020. január 11., szombat

A Kőröshegyi Levendulás csapata azonban kitalált valamit. Ha szeretnénk tulipánt rendelni, online megtehetjük, ők házhoz szállíttatják.

10 szálanként növekednek a csokrok, a virágok szárát pedig nedvesen tartják, amíg 1-2 nap alatt odaérnek. Nem csak magunknak rendelhetünk így, de például küldhetünk a Nagyinak, Dédinek is, akikkel most úgysem tudunk találkozni.

Ez ugyan nem ugyanaz a hangulatos tavaszi esemény, amire vártunk, viszont mégis lesz virágunk, és nem utolsósorban támogatjuk az ültetvény fennmaradását.

<3 Kőröshegyi tulipán és nárcisz a földvári Szélcsend Kávé és Más előtt! <3Holnaptól egész hétvégén át tart a…

Közzétette: Kőröshegyi Levendulás – 2020. március 27., péntek

A rendeléseket itt tudjuk leadni (időnként lezárják, hogy utolérjék magukat, majd újra megnyitják a felületet):

Az aktuális információkért pedig az ültetvény oldalát kövessük: