Szerelem első látásra: DIY kötött mikulássapka szedi áldozatait

Kösd meg időben a céges partik legcukibb kiegészítőjét!

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a nagyszemű kötés sorra szedi áldozatait- a hatalmas, puha takarókkal indult a lavina. Azóta új darabok jelentek meg a palettán, ahogy közeledünk a decemberi ünnepek felé. A villámgyorsan elkészíthető mikulássapkával nem csak a saját alkotás örömét élheted át, de tökéletes dekorelem, vagy akár kiegészítő céges partira, télapó bulira, sőt ünnepi családi képeken is megállja a helyét.

It's happened, the new collection has FINALLY launched!! There's new ready made products and loads of new DIY bits so you can knit up a storm yourself! I've done a blog about all of the new lines or you can just mooch the shop at your own pace via the link in my bio… (or not at all, that's fine too ?) I think I need to go and sit down with a glass of gin I was so stressed today (sorry about my manic stories ?) anyway, I really really hope you love it ❤ ps bottle cosies pictured are £34 for the set ?? All the love friends. Aston Out (<— passes out that is ?) . . . #christmas17 #newcollection #treetopper #santahat #knittersofinstagram #chooselovely #herestothecreatives #mycreativebiz #makersmovement #createcultivate #handmadeisbetter #todaysgoodthing #simplepleasures #let_there_be_delight #knitlife #creativityfound #chunkyknit #knitstagram #flashesofdelight #yarnstagram #knittersoftheworld #makersgonnamake #knittingaddict #thatsdarling #woolweek #isittoosoon #craftlife #cornerofmyhome #laurenastondesigns #nothingisordinary

A post shared by Lauren Aston Designs (@laurenastondesigns) on

Az sem kizárt, hogy ebben indulj munkába a hideg reggeleken, a puha, vastag pamutfonalból készült fejfedő remek szolgálatot tesz a hűvösre fordult időjárásban.

A nagyszemű kötéssel akár a kezdők is megpróbálkozhatnak, ráadásul kötőtű sem szükséges, a kezünkkel tudunk alkotni. A kisebb változatban elkészített mikulássapka ideális dísz lesz koszorúhoz, ajtókopogtatóhoz vagy akár a karácsonyfára.

Még van időd elkészülni vele, ugorj neki! Az Egyesült Államokban tavaly már rendelni is lehetett a mikulássapkákból, sőt a kötött kutyaruházat is divatba jött. Biztosak vagyunk benne, hogy idén még sok kötött holmival fogunk találkozni!

Forrás: www.countryliving.com