Tökéletes célpont minden csillagjegynek 2018-ra: ide tervezd az nyaralást!

Kinek a nyüzsgés, kinek a pihenés.

Az idei nyaralást már lehet tervezni – még akkor is, ha csak gondolatban utazhatunk. A csillagjegyek tulajdonságait, kedvenc elfoglaltságait figyelembe véve megszületett a lista, elmondjuk, hogy hova utazzon a nyüzsgésre vágyó Ikrek, és hova a harmóniát kereső Mérleg.

Indulhatunk?

Vízöntő: Japán

A kreatív Vízöntők rajongani fognak a távoli szigetország művészetéért és kultúrájáért. A jegy szülöttei alapvetően kíváncsi emberek, így nyitottan állnak az izgalmas, teljesen más világ felfedezéséhez.

Halak: Ecuador

A kedves fantáziadús, együttérző Halak számára tökéletes terep Dél-Amerika lenyűgöző, festői tájjal és híres helyi vendégszeretettel.

Kos: Vadnyugat

A Kosok állandóan izgalmat, kalandokat keresnek, így számukra jó választás a felfedezni valókat kínáló USA, azon belül Utah, Arizona, vagy Új-Mexikó állama!

Bika: Thaiföld

Lenyűgöző, álomszép strandok, érintetlen természet: Thaiföldön egyszerre találják meg a kalandokat és a pihenést a Bikák.

Ikrek: Szingapúr

Az Ikrek mindenképpen vegyék fel Szingapúrt a bakancslistájukra! Különleges ételek, vibrálás, izgalom: ez a város éppen olyan, mint a jegy szülöttei.

Rák: Olaszország

A kreatív, érzelmes és művészi beállítottságú Rákok mindent megtalálnak Itáliában, amire vágynak: vendégszeretet, múzeumokat, festői tájakat.

Oroszlán: Ausztrália

A hatalmas szívű, energikus Oroszlánok jól fogják érezni magukat a nagy szigetországban- a vízi mókáktól kezdve a sziklamászásig, bőven találnak olyan elfoglaltságot, ami leköti az energiájukat.

Szűz: Anglia

A szerény, megbízható, intelligens Szüzek számára nem csak a zöld dombok, de a világhírű egyetemi városok is vonzó célpontok ehetnek.

Mérleg: Maldív-szigetek

A Mérlegek ne hagyják ki a földi Paradicsomot, ha tehetik! A jegy romantikus, elbűvölő szülöttei pompásan fogják érezni magukat a nyugodt hangulatú, álomszép tengerparton.

Skorpió: Dánia

Ez a szerény, szépséges kis ország tökéletes célpont az őszinte Skorpióknak.

Nyilas: India

Jövőre a Nyilasok Indiát célozzák meg, itt nap, mint nap inspirációt meríthetnek, feltöltődhetnek, gondolkodhatnak, meditálhatnak.

Bak: Kína

Bakok, irány Kína! A jegy bölcs és fegyelmezett szülöttei imádni fogják a távoli tájak kulturáját, történelmét és filozófiáját is.

Forrás: www.housebeautiful.com