Tortákkal és vodkával ünnepelt Kirk Douglas

101 évesen is pompásan fest!

Íme, egy irigylésre méltó ember: Kirk Douglas nem csak átlépte a bűvös 100-at, de már a 101-et is betöltötte, és családja körében az ünneplésnek is megadta a módját. A legendás színészt 63 éve hű felesége, Anne, 2 gyermeke, Michael és Joel, valamint lányunokája Kelsey köszöntötte a nagy napon. Az ünnepelt csinosan festett vadító lila ingében, úgy látszik az öreg Kirk még mindig nem állt le a hódítással.

My brother Joel and I pictured here with Dad on his 101st birthday

Közzétette: Michael Douglas – 2017. december 11.

Kirk is blowing out the candles on his 101st birthday cake during lunch. Also celebrating are my niece Kelsey, my brother Joel and my step mother Anne.

Közzétette: Michael Douglas – 2017. december 11.

A torták a legendás filmszerepeire emlékeztettek: a napraforgókkal teli torta Vincent van Goghra ’A nap szerelmese’ c. filmből, a bokszkesztyűt formázó desszert pedig ’A bajnok’ című filmben nyújtott alakítására.

Family and friends celebrated Kirk's 101st by honoring some of Kirk's greatest performances. There was a sunflower cake recalling Kirk's performance as Vincent Van Gogh in "Lust for Life."

Közzétette: Michael Douglas – 2017. december 11.

A pair of boxing gloves from Dad's first Academy Award nominated performance "Champion."

Közzétette: Michael Douglas – 2017. december 11.

Sajnos nem mindenki lehetett jelen, de bájos menye, Catherine Zeta-Jones az interneten keresztül énekelt imádott apósának, és unokái – többek között Cameron és Dylan – is felköszöntötték a világhálóra kitett fotó útján is.

A legjobb pillanat azonban kétségtelenül az volt, amikor megérkezett Kirk kardiológusa, Dr. P.K. Shah, és mint minden évben egyszer, most is hozott magával egy kupica szíverősítő vodkát. Ez Kirk évi adagja, amit be kell osztania a jövő évi szülinapig. Sok boldogságot kívánunk!

Forrás: www.countryliving.com