Tündéri: ma már nem lesz cukibb a zuhanyozó vízilóbébinél!

Fiona tudja, mitől döglik a légy.

Ha stresszesnek érzed magad, elönt a munka, vagy éppen nem találod a helyedet a világban, csak nézd meg az alábbi felvételt. Fiona, a tündéri víziló bébi ugyanis fittyet hány mindenre, ha megengedik a vizet a zuhanyzóban.

Large and in charge! Fiona weighed in at 116 pounds this morning and gets stronger every day! Adult Nile hippos weigh…

Közzétette: Cincinnati Zoo & Botanical Garden – 2017. március 29.

Fiona a Cincinnatiban található állatkertben született kb. 3 hónappal ezelőtt, és elképesztő aranyossága miatt hamar celebbé vált. Ez a tündéri pofa (bocsánat, pofi) imádja a vizet, a gondozók pedig lelkesen dokumentálják és posztolják, ahogyan a locsolóval vagy a medencében játszik. A legújabb, tusolós videójára pedig már nincsenek is szavak! Egy ponton mintha el is szundikálna. Ja kérem, ha így teljes az élvezet!

Fiona enjoys the shower

Fiona's morning routine includes walking onto a scale to get weighed and moving from there to the kitchen to drink about 60 ounces of formula. To encourage activity, her care team lets her explore the Fiona-proofed areas of the building (chaperoned). A few days ago, she walked into the dive room shower and stood there. Since hippos like to be wet, her caregiver turned on the water. Fiona played and eventually took a nap with the water running.

Közzétette: Cincinnati Zoo & Botanical Garden – 2017. április 19.

Forrás: CountryLiving