Videóra vette a házigazda, ahogy egy medve beült a jacuzzijába és megitta a Margarita koktélját

Váratlan vendég a kertben.  

Furcsa fordulatot vett egy dél-kaliforniai férfi délutáni sziesztázása. Arra készült, hogy a kertben elfogyaszt egy kis Margarita koktélt, ami a kedvenc itala. Éppen egy pohárral a kezében üldögélt, amikor ágak törését, levelek ropogását hallotta. Majd előbukkant egy medve.

Hough megpróbálta feltűnésmentesen elhagyni a helyszínt, és átengedni a terepet a betolakodónak ezen a forró napon. A brummogó állat nem is tétlenkedett sokat, úgy döntött, hogy kényelembe helyezi magát és kihasználja az ingatlanban rejlő lehetőségeket.

Játszott, jól érezte magát, ahogy a felvételen is látszik.

Órákat töltött a kertben való poroszkálással, a bokrok átkutatásával, miközben a házigazda biztos fedezékből videózta az állatot. Végül a mackó megpihent, beleereszkedett a bugyborékoló jacuzziba, megmártózott, ejtőzött egyet a hűsítő vízben. Pár perccel később pedig, kilépve a kádból, nyakon ragadta a maradék Margarita koktélt és felhajtotta az italt.

A szakemberek szerint elképzelhető, hogy ez a medve már korábban kapcsolatba került emberekkel. A fülén ugyanis egy piros bilétát viselt – ami azt jelzi, hogy befoghatták kutatási vagy védelmi célokra.

Ezt követően Hough elvesztette szem elől a macit, azt gondolta, hogy elment. Ekkor azonban újabb hangot hallott, ezúttal a fa tetejéről. Medvebarátja éppen ott horkolt a lombok között.

„Érdekes péntek volt.” – összegezte később a történéseket a házigazda.

Forrás: www.mnn.com