Hihetetlen nagy szíve lehet az anyamacskának, aki a saját kölyke mellé vette a szúrós csöppséget. Nézzétek!


Micsoda szeretethullám önthette el a frissen ellett mamacicát, amikor a kerítés mellett sétálva rátalált egy elhagyott sünbébire! A süni akkora sem volt, mint egy túrógombóc a menzán, és nemcsak azért szorult segítségre, mert egyedül volt, hanem azért is, mert napok óta nem ehetett egy falatot sem. Csont és bőr volt, és elcsigázott: csak ült a lenyírt füvön és épphogy szuszogott. Valószínűleg elvesztette a saját családját.

Cica és süni

A cica gazdája csak akkor figyelt fel rá, amikor Szonja hosszan időzött a kert sarkában és láthatóan nem akart onnan elmozdulni. A gazdi nem hitt a szemének, amikor a macskája szemében nem a vadászösztönt, hanem az anyai szeretetet látta megcsillanni. Szonja óvatosan a saját kölyke mellé terelte a mancsával a sünt és melléfeküdt.

Cica és süni

A csoda nem három napig tartott: a sünt sikerült laktózmentes tejjel és macskatáppal megetetni és egy hónap alatt annyira megerősíteni, hogy szinte felnőtt méretűre cseperedett. A történet végét nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a sün nem fél se a macskától, se az embertől, és talán egész életére a családnál marad.

Cica és süni

Cica és süni