Így néz ki egy varázslatos Harry Potter esküvő

Ezt még J. K. Rowling is megirigyelné.

Sok lány álmodozik gyerekkorában hatalmas esküvőről, fodrokról, csipkékről, tengernyi virágról. Nos, Cindy is álmodozott, csak valami egész más hangulatról. Őt a Harry Potter regények sötét, titkokkal és varázslatokkal teli világa ejtette rabul. Annyira belemerült ebbe a világba, hogy úgy döntött, az esküvője is itt fog „játszódni”.

Szerencsére a vőlegénye Matt – aki ugyan nem volt fanatikus rajongója a könyveknek – is vele tartott a tervezgetésben. Boldogan adta át magát a menyasszony minden képzeletet felülmúló ötleteinek.

Cindy maga tervezte a meghívót is. A Tekergők térképére emlékeztető térkép mutatta meg a vendégeknek, hogy az esküvőt a Hollywood kastélyban rendezik. Az épület úgy fest, mint egy történelmi brit erőd, bár a valóságban is Los Angeles mellett fekszik. A meghívó arra is kitért, hogy a vendégek varázslók által inspirált ruhákban jelenjenek meg. A 97 vendég pedig szót fogadott, sőt volt, aki egészen bámulatosan oldotta meg a feladatot.

Fotó: NIRAV PATEL

A ceremóniát követően a vendégeknek fel kellett a varázsló kalapot tenniük a fejükre, hogy a Harry Potter könyvekből ismert „házakra” oszoljanak, és kiderüljön az asztalok beosztása. A termet a varázslóiskola hangulatában dekorálták, desszertként pedig csokipálca és villám alakú sütik kerültek az asztalra.

Fotó: NIRAV PATEL

Az esemény legvarázslatosabb része a vacsora után vette kezdetét, a kastélyban, ahol 100 úszó gyertya lógott alá a plafonról a táncparkett fölé. Reméljük, az ifjú pár élete is hasonlóan varázslatosra sikeredik!

Fotó: NIRAV PATEL

Forrás: HouseBeautiful