SzuperNő Sziget: egy földdarab, ahova férfiaknak tilos a belépés!

Nők egymás közt.

Eleged van a pasikból? Elmennél tőlük jó messzire? Egy olyan helyre, ahol csak nők vannak, férfi be nem teheti a lábát? Akkor jó hírünk van: a hely már létezik!

A SzuperNő Sziget (SuperShe Island) Finnország partjainál fekszik.  Alapítója, Kristina Roth szerint a nőknek szükségük van arra, hogy más nőkkel töltsék az idejüket. Amennyiben egy férfival megyünk nyaralni, mellékvágányra kerülünk és egy csomó felesleges dologgal törődünk majd a pihenés helyett. Ahelyett, hogy csak a magunk kényelmével és vágyaival foglalkoznánk, arra fecséreljük az időnket, hogy sminkeljünk, párunk kedvébe járjunk vagy az ő igényeit elégítsük ki. Azért, hogy megújuljunk, feltöltődjünk és saját igényeinkre fókuszáljunk, érdemes elvonulni a nők szigetére – legalábbis Kristina szerint.

Sunset on SuperShe Island ? the most beautiful time of day at the most beautiful place. Counting down the days…

Publicată de SuperShe pe 21 Mai 2018

Publicată de SuperShe pe 24 Mai 2018

Júliustól lehet majd helyeket foglalni a különös helyre. A szigeten többek között meditálhatunk, főzőtanfolyamon vehetünk részt, egészségesen táplálkozhatunk, edzhetünk, mozoghatunk. Nem csak egy üdülőhelyről van szó, ennél jóval többről, egy női közösségről, amelynek mi is részévé válhatunk.

In sync ? @aloyoga

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

Forrás: earthtripper.com