Megszületett a füstölt görögdinnye-sonka, avagy a vegetáriánus húsutánzat

Különleges finomság?

Rengeteg vegetáriánus jár hozzájuk, ezért szerettek volna valami különlegességet készíteni nekik – a New York-i Duck’s Eatery úgy vélte, hogy a legjobb az lesz, ha füstölt hússá alakítják a görögdinnyét.

Last watermelon ham shot of the week, we promise 🤚 #nationalwatermelonday

A post shared by Ducks Eatery (@duckseatery) on

Mindent úgy csinálnak, mint a hússal: pácolják, sütik, fűszerezik, bevagdalják – csak éppen itt a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse kerül a sütőbe. A 4-6 nap alatt elkészült finomságot rozmaringgal, olívaolajjal, sóval ízesítik.

Another shot of our Smoked Watermelon! We process the melon similar to how we prepare our hams, but it is 100% melon (and vegetarian!). Available for preorder starting next week! 🍉🍉🍉

Közzétette: Ducks Eatery – 2018. július 27., péntek

Azok szerint, akik már megkóstolták, az étel különleges ízű és leginkább… semmire sem hasonlít.

Holy hot watermelon ham 🍉🍉

Közzétette: Ducks Eatery – 2018. július 25., szerda

Az viszont biztos, hogy a látvány egészen egyedi, és valóban úgy fest, mintha egy nagy darab sonka illatozna a tányéron. A kérdés, hogy vajon miért vonzaná a húskerülő vendéget egy húsra emlékeztető valami a vendéglőben…

Smoked Watermelon Looks Like Meat

This smoked watermelon looks like meat! 🍉

Közzétette: NEW YORK INSIDER – 2018. augusztus 6., hétfő