Imádott felesége emlékét ápolja.

1996. december 24-én, éppen szenteste Maxine férje, Frankie megnyert egy játékot. A díja nem más volt, mint egy mikulásvirág, ami igazán illett azokhoz a napokhoz. Frankie hazavitte a virágot, és megmutatta a feleségének.

Három nappal később szomorú tragédia történt. Maxine váratlanul szívrohamot kapott és meghalt. Frankie teljesen összetört, és úgy döntött, hogy megtartja a növényt, ami mindig emlékeztetni fogja imádott feleségére.

Az azóta eltelt 20 évben minden egyes napon öntözte, és figyelte, hogy miként növekedik.

Egy átlagos mikulásvirág általában csak néhány hónapot bír ki a lakásban, de Frankie olyan szeretettel és gondoskodással fordul a növény felé, hogy az lassan 20 éve örvendezteti meg a férfit színes felleveleivel, „virágaival”. A mikulásvirág most már nem csak a férfi barátait és családtagjait nyűgözi le, de a profi kertészek is odáig vannak érte! Ez nem is csoda, hiszen már 1.5 méter magasra nőtt, Frankie pedig az ablakon se lát már ki, olyan hatalmas helyet foglal el dédelgetett kedvence.

Minden karácsonyi időszakban pompázik a növény, és így minden év végén segít Frankie-nek, hogy méltó emléket állíthasson szeretett feleségének. Majdnem olyan érzése van, mintha Maxine még most is ott lenne vele.