A boltfoglaló makacs macska.

A cica‐gazdik bizonyára tudják, hogy milyen az, amikor a konok cicus valamit a fejébe vesz. A gazdi szeretete persze határtalan, megbocsájt mindent. Mindent? Azt is, amikor az egész környék előtt rendre beégeti őt a makacs dög … akarom mondani, cicus?! Ennek a vörös macskának a viselkedése például túlmegy minden határon. Vagyis, épp ellenkezőleg: nem megy sehova máshova, csak és kizárólag a helyi szupermarketbe. A huncut négylábú az eladók rémálma. De ő nem zavartatja magát, kitartóan surran be újra és újra az üzletbe. Mégis, az interneten már híressé vált macska képeit látva csak mosolyogni lehet.

Udvariasan fel lehet szólítani a távozásra. Vagy egyszerűen ki lehet hajítani. Mindegy, mert vissza fog jönni. És még elszántabb lesz. Sokkal kitartóbb. És egyáltalán nem érdekli, hogy nemkívánatos vendég.

A vörös rém 2015 novembere óta hozza a szívbajt a személyzetre. Úgy tűnik, a cicus megtalálta a kedvenc helyét, noha a biztonságiak már számtalanszor eltávolították onnan. Előfordult ugyan, hogy az őröket kijátszva sikerült bejutnia, és észrevétlenül üldögélt a boltban.

Érdekes módon nem próbál kaját lopni, egyszerűen csak az üzletben szeretne lenni. A szomszéd házban lakik, így nem is kell messzire mennie.

A bolt személyzetének a makacs macska komoly fejtörést okoz, mivel állatok nem tartózkodhatnak az élelmiszerek közelében, még akkor sem, ha a helybéliek nem panaszkodnak a bajkeverő macskára. Sőt, előfordul, hogy megsimogatják, vagy megcsikizik a négylábú celebet.

Természetesen a macskának van már Twitter oldala is, úgyhogy figyelemmel kísérhetjük, hogy éppen a szupermarket melyik részén üldögél őfelsége.

https://www.youtube.com/watch?v=oMhAsPycXPo